flexibele-schil-juristenFlexibele schil juristen

Flexibele schil van juristen gezocht? WeAreLawyers biedt advocaten, juristen en fiscalisten aan die op flexibele basis ingezet kunnen worden bij uw kantoor, bedrijf of bij uw (potentiële) klant of opdrachtgever.

Flexibele schil

De flexibele schil, ook wel flexpool genoemd, is steeds meer in opkomst. Elke ondernemer kent pieken en dalen in een jaar. Tijden van drukte worden afgewisseld met wat rustigere periodes. Voor de drukke periodes is het fijn om veel handjes te hebben, maar je wilt voorkomen dat in de rustigere periodes het personeel zit te duimdraaien. WeAreLawyers biedt een oplossing waardoor je als ondernemer de personeelskosten laaghoudt, maar geen opdrachten misloopt vanwege onderbezetting.

Flexibele juristen

WeAreLawyers beschikt over een groep flexibele advocaten, juristen en fiscalisten die op flexibele basis kunnen worden ingezet om u te assisteren. Dat kan zijn binnen uw eigen advocatenkantoor of bedrijf, of juist bij een klant of opdrachtgever waar extra expertise vereist is. Onze advocaten, juristen en fiscalisten kunnen voor diverse werkzaamheden worden ingezet.

Flexpool

De meeste flexpools bieden advocaten en juristen aan vanaf 5 jaar ervaring. Wij kunnen ons echter voorstellen dat zoveel ervaring niet altijd vereist is. Denk bijvoorbeeld aan de extra handjes die vereist zijn bij een due diligence onderzoek, bij het anonimiseren van juridische stukken, of bij het op orde brengen van een database. Daarom biedt WeAreLawyers ook juristen, advocaten en fiscalisten aan met minder dan 5 jaar ervaring. Hiermee kan WeAreLawyers goed inspringen op uw wensen en een goedkopere en efficiëntere oplossing bieden.

Flexibele schil juristen

Het inhuren van een flexibele jurist, advocaat of fiscalist van WeAreLawyers is een kostenefficiënte oplossing en voorkomt dat u in tijden van drukte gedwongen wordt om een dure werknemer aan te nemen. Doordat wij ook juristen, advocaten en fiscalisten met minder dan 5 jaren ervaring aanbieden, kunnen wij op een passende en efficiënte wijze tegemoetkomen aan uw wensen.

Informeer naar de mogelijkheden en neem direct contact op via info@wearelawyers.nl of +31 (0)20 210 11 99.