advocaat-huurrecht-AmsterdamAdvocaat huurrecht Amsterdam

Advocaat huurrecht in Amsterdam nodig? De huurrecht advocaat van WeAreLawyers beschikt over ruime kennis en ervaring op het gebied van het huurrecht en het vastgoedrecht. Met diverse vragen omtrent de huur van een woning kunt u bij ons terecht. Ook met vragen over de aan- en/of verkoop van een woning assisteren wij u graag.

De advocaat huurrecht

Onze huurrecht advocaat assisteert u graag met diverse vragen over het huren of (ver)kopen van een woning. Bij het huren of (ver)kopen van een woning spelen ook allerlei fiscale aspecten een rol. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekrenteaftrek, onroerende zaak belasting en huurinkomsten die opgegeven dienen te worden aan de Belastingdienst. De advocaten en fiscalisten van WeAreLawyers vertellen u hier graag meer over.

Onderhuur

Het onderhuren van een woning is niet altijd toegestaan. Het is belangrijk om in de huurovereenkomst en in de voorwaarden die daarop van toepassing zijn na te gaan of onderhuur in uw geval is toegestaan. Tegenwoordig is het zeer populair om een woning te verhuren via Airbnb tijdens vakanties. Voorkom problemen met de gemeente, de vereniging van eigenaren en de Belastingdienst en laat u voorafgaand informeren hierover door de huurrecht advocaten en fiscalisten van WeAreLawyers.

Koopovereenkomst woning

De eerste stap van het aankopen van een woning is het tekenen van een koopovereenkomst. In Amsterdam gebeurt het opstellen van een koopovereenkomst door de notaris. In andere gemeenten is dat niet vereist en gebeurt dat meestal door de verkoper. Als verkoper kun je besluiten het NVM model voor de koopovereenkomst te hanteren. Dit is een standaard koopcontract dat vrij vaak wordt gehanteerd. Als u besluit om een standaard contract te gebruiken, let er dan wel op dat de inhoud daarvan niet klakkeloos wordt overgenomen. Een koopovereenkomst is altijd maatwerk! Het klakkeloos overnemen van bepalingen kan vergaande consequenties hebben. De advocaten en fiscalisten van WeAreLawyers helpen u graag met het opstellen of controleren van een koopovereenkomst.

Advocaat huurrecht Amsterdam

Het team van WeAreLawyers heeft veel kennis en ervaring op het gebied van huurrecht en vastgoedrecht. WeAreLawyers is ondernemend, toegankelijk en betaalbaar. Onze advocaten en fiscalisten maken voor u graag complexe materie begrijpelijk tegen scherpe tarieven.

Neem direct contact op via info@wearelawyers.nl of +31 (0)20 210 11 99.